Concept development

Concept development vindt plaats wanneer een probleem is opgevangen binnen een systeem dat niet meer optimaal werkt. Er is besloten een verandering aan te brengen. De problematiek moet beschreven worden, een oplossing moet gezocht worden en een test moet gedaan worden bij de uiteindelijke gebruiker om na te gaan of de oplossing het probleem ook werkelijk oplost. De verandering moet met het oog op de gebruiker ontworpen worden, maar als u niet weet hoe, kunnen wij u helpen.

Waarom concept development

Het onderzoeken of de huidige status van de gebruikte systemen optimaal is, moet onderzocht worden om te achterhalen waar verbeterd kan worden en hoe dit tot stand kan komen. Er zal een traject gestart worden waarin de oplossing ontworpen wordt zodat uw systemen naar behoren werken en sterk staan tussen de hedendaagse techniek.

Hoe passen wij concept development toe

Wij formuleren een aanpak hoe u naar dit uiteindelijke concept kunt komen. Dit gaat van een briefing naar concept en visualisatie en dan naar prototypes zodat u de verbetering/oplossing zelf kunt ervaren. 

Welke vraag u ook heeft, wij zullen een oplossing vinden voor uw problematiek door u in alle fasen op de hoogte te houden van de vorderingen die wij bereikt hebben.

Meer weten?

Wilt u weten hoe wij het succes van uw bedrijf kunnen vergroten? Wij vertellen u graag meer over concept development. Neemt u gerust contact met ons op!

Bel ons op telefoonnummer of e-mail naar email .

2017-06-09 12:08:30

nl-NL