Digital signage

Digital signage geeft u de mogelijkheid om via de cloud eenvoudig en interactief met uw publiek te communiceren op elke gewenste locatie. U creëert als het ware een eigen televisiekanaal of kabelkrant met bijvoorbeeld nieuws, aanbiedingen, omgevingsinformatie, video, social media, routering en reacties van uw publiek.

Interactief met digital signage

Met de interactieve opties betrekt u uw publiek op een leuke manier bij uw merk, product of dienst. Digital signage, ook wel narrowcasting genoemd, biedt vele mogelijkheden voor zowel de kleine ondernemer als de multinational. Voor diverse branches hebben wij al gerichte oplossingen ontwikkeld: voor de industrie zijn er apps ter bevordering van de veiligheid, voor de vastgoedsector kan narrowcasting worden ingezet ter ondersteuning van het facility management en in de gezondheidszorg blijkt ons concept een aanwinst in de wachtruimte. En denk, als service naar bezoekers, voor de horeca bijvoorbeeld aan HotelTv, voor sportclubs aan GolfTv, etc.

Meer weten?

Wilt u weten hoe digital signage kan worden ingezet om het succes van uw bedrijf te vergroten? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Bel ons op telefoonnummer of e-mail naar email.

2016-06-01 10:15:11

nl-NL