Digitale bewegwijzering

Maptomize is de oplossing op het gebied van digitale bewegwijzering. De digital maps van Maptomize staan op touchscreens en reuzentablets. De interactieve plattegronden zijn met name geschikt voor winkelcentra, beurzen, citymarketing, de recreatiesector en de industrie (veiligheidsplattegrond). Het gebruik kan u al snel een aardige kosten- en tijdbesparing opleveren.

De voordelen van digitale plattegronden

De digital maps van Maptomize zijn een uitstekend alternatief voor de papieren plattegronden en hebben vele voordelen. Allereerst kunnen de eigentijdse kaarten eenvoudig worden meegenomen op smartphones. De serviceverlening naar uw bezoekers verbetert en uw infodesk wordt ontlast van vele terugkomende standaardvragen. Het beheer van de digitale kaarten is eenvoudig, via de cloud, en wijzigingen worden direct zichtbaar. Het concept is kosten- en tijdbesparend. De plattegronden kunnen uiteraard precies worden afgestemd op uw wensen. 

Meer weten over digitale bewegwijzering?

Wilt u meer weten over digitale bewegwijzering met Maptomize? En hoe digitale plattegronden kunnen worden ingezet om het succes van uw bedrijf te vergroten?  Neemt u dan gerust contact met ons op! Bel 0181 413112 of mail info@ffwd.nl.

2017-06-09 12:08:32

nl-NL