Hard- & software

Future Forward biedt totaalconcepten op het gebied van webdesign en software development. Wij ontwikkelen hiervoor de benodigde software en leveren daarbij de door u gewenste hardware. Daarnaast verzorgen wij de installatie en het onderhoud van uw hardware en software.

Wat is hardware & software

Hardware is de apparatuur: apparaten, onderdeel uitmakend van uw computersysteem, zoals een beeldscherm, de systeemkast, maar ook printers en scanners of uitbreidingskaarten. Hardware is alles wat tastbaar is, in tegenstelling tot de software (de ontastbare programma's). Software is een verzamelnaam voor programma's en bijbehorende bestanden. De software is dat deel van de computer dat u niet kunt beetpakken en dat beslist hoe de computer zich gedraagt, zoals Windows, Word, applicaties, etc.

Hard- & software voor interactive screens

Wij zijn dé specialist op het gebied van touchscreens en andere hardware die geschikt is voor interactief gebruik. Denk hierbij o.a. aan touchtafels, kiosken, vloeren en touchfolie. Voor wat betreft de software leveren wij zowel standaard touchscreenconcepten als voor u op maat gemaakte oplossingen. 

Meer weten over hard- en software?

Wilt u weten hoe hard- & software voor interactieve concepten kan worden ingezet om het succes van uw bedrijf te vergroten? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Bel ons op telefoonnummer of e-mail naar email.

2016-06-01 11:15:23

nl-NL