Narrowcasting

Cast It narrowcasting geeft u de mogelijkheid om via de cloud eenvoudig en interactief met uw publiek te communiceren op elke gewenste locatie. U creëert als het ware een eigen televisiekanaal of kabelkrant met bijvoorbeeld nieuws, aanbiedingen, omgevingsinformatie, video, social media, routering en reacties van uw publiek.

De voordelen van Cast It narrowcasting

Met de interactieve opties van Cast It betrekt u uw publiek op een leuke manier bij uw merk, product of dienst. Daarnaast is het mogelijk om het beeldscherm van mobiele telefoons en tablets te gebruiken als second screen, waardoor mensen bijvoorbeeld een bericht of extra informatie kunnen meenemen. Uiteraard zijn alle concepten van Future Forward future proof: wij volgen de ontwikkelingen op ict- en mediagebied nauwlettend en passen onze concepten hier doorlopend op aan.

Narrowcasting voor iedereen

Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, biedt vele mogelijkheden voor zowel de kleine ondernemer als de multinational. Voor diverse branches hebben wij al gerichte oplossingen ontwikkeld: voor de industrie zijn er apps ter bevordering van de veiligheid, voor de vastgoedsector kan narrowcasting worden ingezet ter ondersteuning van het facility management en in de gezondheidszorg blijkt Cast It een aanwinst in de wachtruimte. En denk, als service naar bezoekers, voor de horeca bijvoorbeeld aan HotelTv, voor sportclubs aan GolfTv, etc.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Cast It narrowcasting? En hoe narrowcasting kan worden ingezet om het succes van uw bedrijf te vergroten? Neemt u dan gerust contact met ons op! Bel 0181 413112 of mail info@ffwd.nl.

2017-06-09 12:08:28

nl-NL