Store concepts

Future Forward heeft diverse interactieve store concepts voor de retailsector. Bied uw klanten de gewenste beleving bij aankomst in uw winkel en breng producten en aanbiedingen direct onder de aandacht. Vergroot het gebruikersgemak en de klanttevredenheid. Toon eenduidige informatie over uw bedrijf in al uw franchise-ondernemingen. Geef uw winkel een innovatieve uitstraling met een touchscreenscherm!

Touchscreenconcepten en maatwerk

Wij bieden diverse beproefde touchscreen-oplossingen aan, maar ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons voordelige narrowcastingsysteem Cast It beschikt u over een eigen televisiekanaal. Een interactieve spiegel laat klanten kleding of kapsels proberen. Met TouchShopper worden uw producten en diensten aangeboden op een groot display. E-talage zorgt ervoor dat uw winkel 24/7 geopend is. De QR-app geeft een overzicht van uw producten met qr-codes, zodat uw bezoekers informatie eenvoudig op hun smartphone kunnen opslaan.

Meer info over onze store concepts

Wilt u meer weten over onze touchscreenconcepten voor de retailsector? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over store concepts.

Bel ons op telefoonnummer of e-mail naar email.

2016-06-08 11:59:25

nl-NL