Touchscreens

Touchscreen.nl is de ontwikkelaar van touchscreensoftware op basis van bestaande concepten en maatwerkoplossingen. Daarnaast verzorgt Touchscreen.nl de installatie en implementatie van hardware. Ook biedt Touchscreen.nl de mogelijkheid om touchscreens te huren voor tijdelijke installaties voor een beurs of evenement. Verder worden diverse diensten op touchscreengebied aangeboden, zoals formulestyling, contentcreatie en consultancy & advies.

Interactief met touchscreenapplicaties

Touchscreens en interactieve media kunnen op vele productieve maar ook ludieke manieren worden ingezet. Touchscreenconcepten zorgen voor een rijkere beleving voor de bezoeker, klant of werknemer. Naast het geven van een mooie ervaring is de extra interactiviteit die touchscreens met zich meebrengen vaak ook geschikter om veel informatie over te brengen.

Touchscreenconcepten voor diverse branches

Omdat elke branche een eigen karakter heeft, hebben wij voor diverse sectoren verschillende toepassingen uitgewerkt. Denk hierbij aan speciale concepten voor de industrie, horeca, evenementenbranche, vastgoedsector, retail en musea.

Bestaande touchscreensoftware en maatwerkoplossingen

Wij hebben o.a. touchscreensoftware ontwikkeld op het gebied van narrowcasting, digitale naamborden en bewegwijzering, bedrijfsveiligheid, citymarketing, digitaal winkelen en entertainment.

U kunt ons altijd bellen of mailen voor een persoonlijk gesprek om te kijken wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw concept of situatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Touchscreen.nl? En hoe touchscreens kunnen worden ingezet om het succes van uw bedrijf te vergroten? Neemt u dan gerust contact met ons op! Bel 0181 413112 of mail info@ffwd.nl.

2017-06-09 12:08:30

nl-NL