Digital tv & streaming video

Future Forward, een bureau voor online en interactieve communicatie, ontwerpt en ontwikkelt toekomstbestendige producten en diensten voor web, mobile, touchscreens en things. Maak gebruik van de mogelijkheden op het gebied van digital tv en streamng video.

Digital tv

Digitale televisie, officieel DVB (Digital Video Broadcasting), zorgt voor een efficiënte doorgave van televisiesignalen. Doordat het digitale televisiesignaal op een slimme manier kleine gedeeltes van het beeld weglaat (compressie), kunnen er meer dingen worden aangeboden binnen hetzelfde signaal. In vergelijking met analoge televisie zijn digitale signalen minder storingsgevoelig en zijn er interactieve mogelijkheden.

Streaming video

Streaming video is een techniek waarbij een videobestand op het internet bekeken kan worden zonder dat dit bestand eerst helemaal gedownload behoeft te worden. De websitebezoeker kan al beginnen met kijken terwijl de rest van het bestand op de achtergrond wordt ingeladen.

Meer weten over digital tv & streaming video

Wilt u meer weten over digital tv & streaming video? En hoe dit kan worden toegepast om het succes van uw bedrijf te vergroten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en informatief gesprek.

Bel ons op telefoonnummer of e-mail naar email.

2016-06-13 13:22:24

nl-NL