Prestashop

Prestashop is een e-commerce product dat u in staat stelt uw eigen webwinkel te bouwen en te beheren. Prestashop is gratis en open source. Met een community van bijna een miljoen gebruikers en 250.000 winkels is dit een van de grootste e-commerce tools in de wereld en ook verkrijgbaar in 65 talen.

Waarom wij Prestahop gebruiken

De support die je krijgt als Prestashop-gebruiker is enorm groot als er problemen opdoen. Ook zijn er trainingen en tips om uw webshop van de grond af te kunnen bouwen. De betalingsmogelijkheden zijn divers en u kunt eenvoudig kiezen uit de achttien betalingsmogelijkheden. Ook kunnen de artikelen verzonden worden met de grootste en bekendste postbezorgers zoals UPS, FedEx en PostNL.

Iedereen, wat je kennislevel ook is, heeft de mogelijkheid om de webshop naar eigen wens in te richten door middel van honderden thema’s en toepassingen die uw website er telkens anders uit laat zien. Het is makkelijk aanpasbaar naar uw specifieke wensen.

Wat mogelijk de belangrijkste eigenschap van Prestashop is, is dat het mobielvriendelijk is. Artikelen kunnen vanaf overal en ten alle tijden gekocht worden via de mobiele applicatie.

Het verschil met andere e-commerce tools

U kunt eenvoudig overstappen van uw huidige webwinkel naar Prestashop. Welke webwinkel u ook gebruikt, u kunt makkelijk migreren met onze migratietool Cart2Cart.

Meer weten over Prestashop?

Wilt u meer weten over Prestashop en hoe dit kan worden ingezet? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Bel ons op telefoonnummer of e-mail naar email .

2017-06-09 12:08:31

nl-NL