SilverStripe

SilverStripe is een open source content management systeem dat gebaseerd is op PHP. Dit systeem is cross-platform en is inzetbaar voor elk platform zoals Android, iOS en Windows 8. SilverStripe geeft u de mogelijkheid om van start tot onderhoud de applicatie te reguleren.

Waarom SilverStripe

SilverStripe maakt het mogelijk om grote aantallen complexe data te reguleren en efficiënt te filteren. Met een actieve community die gezamenlijk zorgt dat het open source cms continu soepel loopt, kan je snel antwoorden krijgen op vragen. De indeling van het cms is erg gebruiksvriendelijk voor zowel ervaren als niet-ervaren gebruikers.

Meer bekende cms-systemen zoals Wordpress worden vaak ge-update waardoor de werking van de applicatie achteruitgaat of zelfs blijvende problemen kan oplopen. Het onderhoud in SilverStripe loopt volgens officiële kanalen en zal twee keer per jaar voorkomen. SilverStripe is erg stabiel.

Andere cms-systemen die wij gebruiken zijn Wordpress en Drupal. Wij gebruiken deze als de klant een specifieke voorkeur uit om het ontwerp op een bepaald platform te maken.

Meer weten over SilverStripe?

Wilt u meer weten over SilverStripe en hoe dit kan worden ingezet? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Bel ons op telefoonnummer of e-mail naar email .

2017-06-09 12:08:31

nl-NL