Webshops

U kunt uw artikelen uitdragen naar de wereld. Dit om de omzet te verhogen en meer klanten te trekken naar uw digitale platform. Het online profileren van uw merk is erg belangrijk in deze tijd waar bijna alles digitaal is.

Wat wij bieden op het gebied van webshops

Design, inhoud en techniek zullen aangepast worden naar uw webshop om meer klanten te kunnen binnenhalen en meerdere klanten over te halen tot koop. Onze brede kennis op het gebied van communicatie zal ons in staat stellen om een functioneel en perfect aansluitende webshop op te kunnen leveren die uw merk profileert op de professionele markt.

Wij zullen u bijstaan in het starten en onderhouden van een webshop. Wij zullen de webshop zo inrichten dat u de gegevens in de webshop zelf kunt beheren. U kunt artikelen toevoegen, aanpassen en verwijderen om zo uw aanbod actueel e te houden. Dit is allemaal mogelijk door middel van een content management systeem (cms). Wij zullen uw huidige webshopgegevens importeren naar de nieuwe omgeving of u bijstaan in het invoeren van uw databasegegevens in het cms. Ook kunt u ons inschakelen voor geregeld onderhoud en support.

Betaalmogelijkheden voor uw webshop

Door iDEAL en betalingen met creditcards zoals Mastercard en Visa te gebruiken kunnen wij u en de klant beloven dat de webwinkels die wij beheren c.q. afgeleverd hebben betrouwbaar zijn en te allen tijde over meerdere betaalmogelijkheden beschikken. Om te weten of uw gewenste betaalmogelijkheid tot de opties behoort, dient u meer informatie aan te vragen.

Meer informatie over webshops?

Bekijkt u gerust onze gerealiseerde projecten om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bent u benieuwd hoe wij een functionele en unieke webshop kunnen creëren voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel ons op telefoonnummer of e-mail naar email .

2017-06-09 12:08:28

nl-NL